Amikor a nőnek kell

A szép képek mindig feldobnak, ha én csinálom őket, akkor pedig még jobban. :)

Gondolom te is szépnek és szexisnek szereted érezni magad? Ez minden értékes nő alaptulajdonsága.

Tudod, hogy a belső értékek a személyiség és az intelligencia és a női bölcsesség nagyon fontos és tudod, hogy ugyanennyire fontos a külső megjelenés.

Megeshet az életben, hogy önértékelésünk csorbát szenved, jellemezően ez párkapcsolati témákat mindenképp felhoz.

Amikor hosszú és elkötelezett kapcsolatot választjuk, akkor nagyon fontos a folyamatos megújulás ezzel tudjuk fenntartani a frissességet.

Erre kiváló lehetőség egy fotózás, ahol minden benned szunnyadó kreativitásod, bájodat felszínre hozhatod.

Ebben segítek neked az együttműködésünk során, hogy munkánk végén megújult erővel tudj tovább haladni az utadon. Ennek lezártával is együtt tudunk maradni és folyamatos inspirációval gazdagodhatsz a most alakuló női klubban.

Nem titok, Zsuzsit megkértem írja meg nekem pár szóban, hogy élte meg a fotózást:

A fotózás az elejétől kezdve fesztelen, jó hangulatban telt. Nagyon pontos instrukciókkal láttál el: mikor merre nézzek, milyen póz áll jól. Néhány kocka után megállapítottad, melyik oldalam a fotogénebb, és hogy a mosolygós, vidámabb műfaj az én terepem. Ez abszolút telitalálat, így az együtt töltött idő jókedvűen, néha harsány nevetéssel telt. A ruhák – amiket előzetesen kiválasztottunk - szintén hozzájárultak ehhez a szenzációs hangulathoz, hiszen istenien éreztem magam bennük!

Egy régóta halogatott, de annál inkább várt fotózás főszereplője lehettem! Köszönöm Neked a professzionális munkát és a felejthetetlen élményt, Vero! <3

Mi motivált arra, hogy ilyen fotókat készíttess magadról?

Már régóta terveztem, és talán most még időben vagyok a vén országúthoz képest! (Na, ezt hogy kell szépen megfogalmazni?) A másik ok, hogy amiket eddig láttam munkáidat, azok nagyon tetszettek, így már csak a megfelel ő időpontot kellett összehozni. Ami éppen Valentin napra esett nem mellesleg....

Copyright © Minden jog fenntartva!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés